Bluem 5am tegen ALS

Nathalie Beck

( Lid van team: BlueM@5am )

Opgehaald

1.105
55% bereikt van mijn streefbedrag € 2.000

De dag dat ik werd gebeld door de politie bleek het begin van een dierbare vriendschap.


Op een dag kreeg ik een telefoontje van Arnoud de Bruin, werkzaam bij de politie Amsterdam. In eerste instantie schrok ik (‘wat heb ik nou weer gedaan?’), maar al snel bleek dat Arnoud een vraag had over iets heel anders…

Hij vroeg of hij zonder problemen zijn eigen Blue-M mocht beginnen … binnen de politie. En of wij dan niet moeilijk zouden doen. Over de merkrechten enzo…

Nou zijn wij in de basis geen moeilijke mensen natuurlijk. Nadat Arnoud had uitgelegd dat BlueM een beweging was voor vernieuwers binnen de politie, ambitieuze, energieke, kritische maar positieve mensen, kon en wilde ik natuurlijk helemaal geen ‘nee’ zeggen. Een club naar ons hart!

Van het een kwam het ander. We spraken samen over innovatie, ambitie, het hebben van de juiste mindset en natuurlijk gingen de BlueM-ers ook poetsen met blue®m.

Maar toen kwam het nieuws dat Arnoud ALS had.

Ik vind het echt onwaarschijnlijk knap hoe Arnoud met zijn ziekte omgaat, als een echte BlueM-er, met lef, moed en creativiteit💪 Ik bewonder zijn veerkracht, positiviteit en zijn drive om er het maximale uit te halen!

Hij blijft een cyber crime fighter, hackathons organiseren, cybervrijwilligers motiveren en de boel opzwepen met zijn Blue Movement 💙

Zo knap.

Het minste wat ik dan kan doen is samen met zijn collega’s van de politie Amsterdam in beweging te komen en geld in te zamelen om ALS de wereld uit te krijgen, en natuurlijk mag je doneren!

14 april aanstaande ga ik met team ‘BlueM@5am’ op mijn favoriete uur van de dag… 5AM⏰de benen uit mijn lijf rennen voor Arnoud.

Ik snap dat je niet mee loopt om 5am, maar maak je schuldgevoel gewoon goed met een dikke donatie!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer