Forensische Opsporing Amsterdam

FO in beweging voor ALS

Forensische Opsporing Amsterdam

FO in beweging voor ALS

Opgehaald

823
109% bereikt van het totaalbedrag € 750

De klok tikt. Want ALS is een genadeloze en dodelijke ziekte. Daarom komen wij in actie! FO Amsterdam komt in beweging voor ALS. Help jij ons met een donatie? We hebben geen tijd te verliezen.

 
 

EENHEID AMSTERDAM OLYMPIC RUN

De Eenheid Amsterdam komt 24 uur in beweging voor Stichting ALS. Donderdag 13 april zal het startschot om 14 uur klinken in het Olympisch Stadion.

Collega’s van de eenheid Amsterdam zullen dan in estafettevorm 24 uur gaan hardlopen en wandelen. Het laatste uur zal er naast het lopen ook nog een speciale Work out of the Day komen.

Ook zal de bal weer rollen in het Olympisch Stadion, een 7x7 voetbaltoernooi tussen verschillende (basis)teams!

Wij lopen als Eenheid voor alle personen met ALS, maar speciaal voor onze collega Arnoud. Hij is tijdens deze Olympic Run onze eregast en hopen dat deze 24 uur een prachtige ervaring gaat worden!

Geen tijd te verliezen

De klok tikt. Er is dringend een oplossing nodig voor ALS. Na de eerste symptomen leven patiënten met ALS gemiddeld nog 3 tot 5 jaar. Stichting ALS Nederland financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, PSMA en PLS. Help mee. Start een actie. Geen tijd te verliezen.